En dag med glädjande besken (3)

Idag är det en bra dag. Inte bara för att kosingen trillat in, utan även för att jag precis fått beskedet om att jag får komma hem under dagen. Mina svar från min magnetröntgenundersökning är klara. De visade på att jag fått en liten blödning i hjärnan men man vet inte när den uppkom, samt så hade jag lite högt blodtryck så det blir att följa upp på min vårdcentral. 

Natten gick bra, grannes ekgmätare slutade låta efter att en andra sköterska fick kolla till den. Då det inte finns så mycket att göra så somnade jag tidigt igår och till följd av det så vaknade jag klarvaken kl fem i morse. Strax där efter kom de in för att ta blodtryck tempen mm. 

Lustigt nog så kom ingen sköterska in under natten som natten innan. 

Nu ska jag förbereda min hemfärd. För jag behöver duscha och tvätta mig nu. Börjar få riktigt torr hårbotten. 

Bild på min torra hårbotten.

Over and out

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.