Tji på mig

Jag var så glad att få åka hem. 

Maken hämtade mig, vi köpte fika och fikade hemma i soffan. Underbart. 

Som man säger, underbart är kort. 

Ca 40 min efter att jag fått vara hemma så började det ”pirra” i min mun. Tänkte först, vad nu då? Sen spred det sig till samma lika som i onsdags. Poff så slutade tungan fungera. Ringde då till avdelningen jag låg på och fick prata med min läkare som skrev ut mig. Han bad mig åka tillbaka till akuten. 

Nyss träffade jag en sköterska som sa att jag kommer få träffa en läkare snart och bli inlagd igen. 

Ropa inte hej för än man är över häcken. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.