Väntans dag (2)

Då jag inte han med någon magnetröntgen under onsdagen pga att det blev så sent. 

Så fick jag snällt stanna kvar under natten i hopp om att få tid för en röntgenundersökning dagen efter (torsdagen). 

De kom även på att de ville koppla upp mig på en ekgmätare, (tror att det är det) under natten. En stor klump på magen och en massa sladdar kopplade från kroppen till den. Visst att jag är tokig i sladdar men det där var ju löjligt. Det är inte sådana sladdar jag gillar. 

Natten gick bra, trots att grannen bredvid hade ett larm på telefonen som tjatade stup i kvarten, samt att de kom in och väckte mig var fjärde timma för att ta prover etc. 

Där alla sladdar kopplades på

På torsdagsmorgonen fick jag frågan vad jag ville ha till frukost. Valde då två smörgåsar och juice plus kaffe. Varför jag valde smörgås vet jag inte då jag antog att det skulle var liknande macka som dagen innan. 

Fick veta att de trodde att jag skulle få till en tid till magnetröntgen under dagen, om inte kanske kunde få permission…

… kl 13 kommer en sköterska in och meddelar –”om en timme kommer du ha en tid”

Får en transport (av samma kille som körde upp mig),  i rullstol ner till röntgenavdelningen. Där är jag van, kanske inte så van i Huddinge men med att göra magnetröntgen. Inga problem där. Svaren skulle komma fort och en läkare skulle rådfråga med andra läkare från specialistteamet. 

Bilden visar när jag för exakt ett år sedan var på morgonröntgen.

När jag kom upp tillbaka med en transport (annan kille tillbaka), så hörde jag precis av mig till maken och då kom han strax där efter hit. I tron om att få ta med mig hem. 

Vi satte oss och fikade en stund sedan kom en sköterska och frågade vad jag ville ha att äta. Då sa jag att jag ville avvakta lite eftersom att jag väntade på att en läkare skulle informera om svaren samt om jag skulle få åka hem eller inte. Men fick till svar att läkarna gått för dagen. 

Så ingen permission för min del. 

Då gick Tobias och handlade lite mat till oss. Ska bli spännande och se hur natten kommer att bli när. In nya granne fick en EKG-mätare som tjuter var o h varannan gång. 

Over and out 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.