F-Kassan

Det är som jag alltid sagt, man måste vara tillräckligt frisk för att vara sjuk. Jag hade helt missat att skicka in mitt läkarintyg till försäkringskassan. Ringde det första jag gjort i morse, och troligtvis går det utan en massa strul om jag skickar in det nu snarast. Men jag orkar inte med en massa ytterligare strul sen.

Nu är det 2018 och att man inte har något smidigare sätt för att skicka in sjuk/läkarintyg. Exempelvis en kod som står med på intyget som man uppger till försäkringskassan eller QR eller liknande.

Tur att jag inte är ensam och sängliggande. Eller dement.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.