En dag i sänder


Idag finns inte så mycket att säga då dagen var okej. 

Eftersom att jag är sjukskriven på heltid nu denna vecka så ringde försäkringskassan till mig för att fråga om jag ska gå tillbaka till min ursprungliga sjukskrivning från o med den 2/9 när min tillfälliga sjukskrivning går ut. 

Eller ja hon formulerade sig så krångligt och jag fick förklara för henne att just nu efter allt så är huvudet inte med lika bra just nu så hon fick formulera om så jag kunde förstå. 

Efter samtalet tog jag en lugn promenad till centrum idag, vilket var skönt och behövligt. Men jag blev trött när jag kom tillbaka. Men jag ger mig inte. I morgon blir det en promenad igen. Nu ska jag komma tillbaka till mer ork. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.