All work work

Idag spenderade jag dagen på bibblan i Farsta för att kunna uppdatera min arbetsdator då den strulade för att det den var så länge sedan senaste uppdateringen. Typiskt säkra datorer. Men anledningen till att jag satte mig på bibblan var för att kunna koppla upp mig på Stockholmstads nätverk. Skönt att få det gjort. Läsa lite mail och texter som man inte ”hunnit” med. Ju mer jag satt där ju mer insåg jag vad jag saknade jobbet, familjerna och kollegorna. Att ha något att göra under dagarna och känna sig mer behövd än såhär. Fy fasen för att vara sjukskriven och samtidigt ”må bra”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.