Hemvård

 

Idag har jag haft möte här hemma med ett sjukteam, eller ja en form av vårdpersonal som kommer att hjälpa mig med min vård mycket hemifrån, det är bara enstaka gånger jag kommer behöva åka till Sjukhuset. En gång i veckan minst kommer jag att få hembesöken av dem.

Man känner sig väldigt glad och trygg att man bor i Sverige nu när man har så mycket med sjukvården att göra.

Ett svar på ”Hemvård”

  1. Var glad att du bor i Stockholm… här hade det aldrig hänt. Är så glad att vissa landsting fattar grejen. ❤❤❤ så skönt för oss anhöriga att dom tar hand om det bästa vi har ❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.