Skor

Ja, att ha cancer och vara stor är inte den bästa kombinationen. Eller ja, det spelar väll ingen roll varför man är sjukskriven, o stor är väl inte heller det mest positiva. Men nu var jag tvungen att köpa nya skor. Min storlek, 47 i skostorlek är inte alltid lätt att få tag i. För ett tag sedan var jag inne i tre eller fyra olika skoaffärer för att leta ”lyckan”. Men som vanligt så finns det bara ”fula gubbskor” om det ens finns i min storlek. En buktik hade ett par ”uggsliknande” skor i storlek 48!

I stället bestämde jag mig för att  beställa hem två par från nätet. Nu passade dem bra, men om de inte gjort det hade jag blivit tvungen att skicka tillbaka dem. Vilket jag inte är så bra på. Men hur som haver, så slapp jag det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.