Magnetröntgen och Resultat

Förra vecka gjorde jag en ny magnetröntgen och varje gång är det alltid olika upplevelser. Alltså inget som jag stör mig så värst mycket över. Men just att jag ”vet” hur allt ska gå till. Så vips så har de ändrat rutiner. Förra gången som jag gjorde min MR fick jag ”lera” över mina öronproppar och där efter hörlurarna med radion. Denna gången nämnde jag leran och de verkade mest förvånade och till slut så svarade de att det egentligen är en typ av Silicon. Men sen blev de förvånade över att jag ville ha hörlurar över ändå. Men det gick och gick ”snabbt” och smidigt. 

Gamal bild då jag inte har någon ny

Idag var dagen då jag åkte in till sjukhuset för att få mitt resultat. 

Tumören är fortfarande vilande och allt ”ser bra ut”. Dock kunde jag fortfarande se att mina bihålor fortfarande är inflammerade. Så det blir att fortsätta med min kortisonspray. 

Jag har verkligen ”turen” att ha en sådan lugn och bra läkare som förklarar allt så pedagogiskt. 

2 svar på ”Magnetröntgen och Resultat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.