En son, bror, far och sambo

En son, far, bror och en kusin, min kusin. Att den här fruktansvärda sjukdomen cancer/tumör skulle drabba mig tyckte jag räckte. Men att släcka livet för min kusin i samma typ av sjukdom är enormt fruktansvärt. 

I går förmiddag fick min ena kusin somna in, efter en stunds krigande mot sin cancer. 

Det är inte bara min kusin, då jag i vuxit upp med två av mina kusiner så har jag alltid sett dem som mina storebröder, så det känns som att en storebror har försvunnit. 

Han som alltid älskat att vara ute i skogen, med sina många hundar och sitta på alla möjliga olika jaktpass. Hans stora passion var just jakten. 

Han som precis fått bli pappa. Han som just fått sig en dotter tillsammans med den kvinna som han älskar. Jag kommer att tänka på dig och din familj väldigt mycket. Saknaden efter dig kommer att vara stor. Du lämnar oss ett stort hål och tomrum. 

4 svar på ”En son, bror, far och sambo”

  1. Fy så ledsamt!! livet är så orättvist , tänk om alla onda människor fick lämna jorden istället. Han verkar ha varit en fin kusin ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.