Håret fortsätter falla av

När jag kom hem i fredags efter mitt sista behandling denna vecka så fick jag blommor av min stora kärlek och han hade tänt ljus och fixat mat till oss. Riktigt bra start på fredagsmys.

Lite senare på kvällen så började det klia i huvudet på mig. Efter en stund började det klia på hals/överkropp, det var visst mer hårstrån som ramlat av och nu är jag mer karl på huvudet än innan. Jag tror att jag kommer stanna med håravfall nu, tills jag börjar med cellgifter. 

Nu ska jag klä på mig något lite mer trevligt och snyggt då allt egentligen är för trångt. Förstår inte alls! Jag har nu duschat i Yes i en vecka snart och är ändå lika fet som innan. Inte fasen löser det fett inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.