Lås dörren!

Nu sitter i jag i taxin hem från strålningen i Uppsala för sista gången den här veckan. Då var man klar med tillfälle 15 av 33.

Man lär känna både personal och andra patienter på kliniken och den känns lite som ett andra hem redan. Faktum är att jag nog råkar börja känna mig lite väl hemma där. Bara den här veckan har jag hela två gånger gått in på toaletten utan att låsa dörren om mig. Den första gången klev en annan patient rakt in till mig, så man kan ju tycka att jag borde lärt mig från första gången att låsa dörren efter mig. Men om jag känner mig själv rätt så kommer det inte vara den sista heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.