Uppdatering om läget

Vad har hänt sedan sist?

Saker har rullat på bra. Jag har trappat upp i arbetstimmar från 50% till 75% arbete. 

Under julen så fick både jag och mina man påhälsning av Covid-19. Vi båda fick milda symptom och klarade oss igenom smittan med mildare förkylningar och lättare feber, samt smak och doft bortfall, men det kom tillbaka snabbt för mig.

I början av året var det återigen dags för cancergalan ”Tillsammansmotcancer” och denna gång blev den digital på grund av den rådande pandemin. Så ingen gala med besökare. Vilket är lite synd då det är trevligt att få träffa så många härliga människor som genomgått liknande händelser. Men det gick lika bra att se den på tv:n. 

I veckan som var, hade jag återigen tid för en magnetröntgen, denna gång fick jag göra min röntgen plus några extrabilder för en forskningsstudie. Man försöker se om man kan ta bilderna på ett annat sätt för att korta ner tiden kraftigt. Får se om de lyckas med det eller inte. För min del stör det inte mig att ligga i maskinen i ca 45 minuter men det är många som upplever det hela jobbigt och då kan det vara skönt om det blir mindre tid istället. 

Vad kommer under den närmsta framtiden?

Snart kommer jag få en kallelse till ett återbesök med min läkare för att få reda på mina resultat från min magnetröntgen. 

Sedan ska jag jobba vidare som jag gjort. Sjukskrivningen beror mestadels på min hjärntrötthet som är så oregelbunden. Jag har även svårt att somna om kvällarna så nu kan jag inte ”vila” med sömn under veckodagarna, för jag vill inte riskera att bli allt för trött under dagen. 

Vad kan jag göra?

Just ni i denna stund har jag flera vänner och bekanta som kämpar med deras cancer. De alla är kämpar och krigar på så gott de kan. De har alla (utåt sätt) varit positiva och haft kämpar glöd. 

För ett år sedan förlorade jag min kusin (som var mer som en bror) i kampen mot cancer. 

Därför ser jag en stor vikt i att stötta forskningen för att hitta olika botemedel mot cancer. Så gör som jag, stöd cancerfonden. (Klicka på länken för att komma till sidan).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.