Tre blir fyra

I dag var jag inne på Karolinska sjukhuset för ett möte med min läkare angående min senaste MRI (Magnetkameraröntgen). Bilderna visade att tumören var oförändrad.

Eftersom att mina magnetröntgenundersökningar som jag hittills gjort var tredje månad i snart två år, varit stabila och min mentala och fysiska hälsa har varit stabilt (sett utifrån tumören), så kommer jag nu istället att göra mina undersökningar var fjärde månad istället. 

Just nu har jag semester och kommer att ha sju veckor sammanhängande semester. När jag kommer tillbaka till arbetet kommer jag att fortsätta på 50% under några månader och där efter troligtvis trappa upp till 75% arbetstid. (jag längtar till det nu). 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.