Vad är egentligen hjärntrötthet?

Det går inte förklara vad hjärntrötthet är i största allmänhet. Alla upplever hjärntröttheten på olika sätt.

Min hjärntrötthet har jag främst för att läkarna öppnade upp min skalle och gick in och rotade i hjärnan. Den reagerar olika beroende på vad som hänt mm. Men även för all behandling som jag genomgått efter operationen med.

Rätt så ofta känner jag av min trötthet själv. Men ibland missar jag signalerna och då visas den i något som påminner om berusning, mina meningar hänger inte ihop, jag blir svår att förstå och tydas, jag kan även bli ostadig. Men jag försöker lära mig att tolka signalerna mer och mer och har nu börjat ta pauser, (vila) även om jag ”tror” att jag inte behöver dem.

Ibland räcker det med att vila lite, ibland sova och ibland behöver jag kombinera vila med promenad. Ibland måste jag sova länge och i bland måste jag sova en kort stund. Vissa gånger räcker det med att vila och koppla av utan att sova och det finns inte någon speciell tid då tröttheten kommer. Men jag ska försöka få in en rutin på dem så att jag tar en vila ungefär samma tid varje gång och samma längd på vilorna för att få en struktur/rutin.

Vissa har en trötthet så de kan bara fungera en kort stund om dagen, andra har inte något, så att säga vad hjärntrötthet är, är svårt! Då ALLA reagerar olika på den. Lika så om jag i framtiden behöver göra en ny operation eller behandling kan min trötthet förändras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.