Gymmet och blåmärke

Här är mitt blåmärke från i onsdags när jag gjorde min magnetröntgen. Efter som att de sprutar in kontrast för att få en tydligare bild så sticker de in en kanyl (infart) men aldrig tidigare har de satt den under armvecket. Så mitt blåmärke är riktigt stort. Det är inte vanligt att jag får blåmärken, förutom det som fortfarande är kvar från när de drog min piccline.

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag var jag iväg till sjukgymnasten för lite träning, för att stärka ryggen. Det kändes att jag inte tränat på flera år. Fick en hel del tips på vad jag kan göra hemma, men det jobbigaste är ju att komma igång och göra dem. Samma sak med gym, att träna på gym är inte det jobbiga, men att ta sig dit är det jobbigaste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.