Kontakt med sköterska

I går (tis) var jag i kontakt med en sjuksköterska då jag hade lite frågor kring min behandling och sjukskrivning bl.a. Frågade även om hur det skulle bli med min förlängning av min sjukskrivning. Den går ut den 1/6 men min läkare sa sist att den förlänger de om det behövs. Åter till sak, fick som svar att det var förtidigt att förlänga den nu. ?inte ens 3 veckor kvar? Jag ville veta lite just för att kunna informera jobbet om vad som kommer ske samt att jag vill kunna förbereda mig själv psykiskt och mentalt för jobb eller sjukskrivning. Nej men hon tyckte att det var för tidigt.

Visst jag förstår att de har mycket att göra och att de inte kan säga så mycket. Men jag förstår inte varför det är för tidigt. Sätt in en sjukskrivning för en stund längre någon månad om det nu är så mycket att göra.

Var även i kontakt angående min MR som ska göras nu i dagarna som kommer men har inte fått någon remiss ännu. Fick även där tillsvarva att många har ringt och frågar då de ska göra en MR i mitten av maj men ännu inte fått någon tid.

Jag har snart haft min diagnos i ett år (juli) och tidigare har allt gått som på räls och flutit på. Hoppas att min remiss kommer snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.