SMITTA!

Mina positiva besked är jag får nu med måtta dricka alkohol i ”lagom” mängd. Det vill säga inga mer vasdrinkar, i alla fall inte förrän sommaren. Då jag tog mina ”sista” tabletter  i söndags så kan jag då ta ett glas öl till julmaten, och ett par glas champagne till nyårsfirandet. Där emot ska jag försöka undvika stora folksamlingar, barn? Och sjuka människor. Så om någon som jag ska träffa är sjuk, magsjuk eller infektioner bör de undvika mig. Men även bör jag undvika att ”kramas” då jag är känsligare än vanligt.

Så jävla märkvärdig jag försöker vara då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.