Operationsdag

Drygt två veckor efter att man upptäckte min tumör i hjärnan så var det dags för operationen. Onsdagen skrevs jag in för att ta en massa prover, magnetröntgen och så vidare.

Det sista jag fick göra på kvällen innan operatiosdagen var att duscha mig med  hibiscrub två ggr. På morgonen fick jag börja med en dusch igen.
Efter duschen rullades jag iväg till narkosläkaren, somnade på en gång. När jag vaknade upp på uppvaket var jag sjukt törstig och hungrig, svullen och trött. Efter att jag fått i mig lite Proviva så satte de stopp för mig med dryck och föda. Tydligen hade jag fått en hjärnblödning i samband med min operation. Så jag rullades ner igen till narkosläkaren. Vid uppvaket så möttes jag av sköterskorna och min fästman, som varit där sedan mitt första uppvak.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.