Blame it on the Disco!

Vilken fantastisk och otroligt rolig kväll vi hade igår.

Det började med efter att jag slutade jobbet så mötte jag upp min man på tågstationen och där ifrån åkte vi in till Stockholm City, för att ta en lite matbit och sedan bege oss till Uppsala. Väl framme checkade vi in på hotellet, gick upp på rummet och vilade en stund.

Senare så gjorde vi iordning oss lite snabbt och sen ner till restaurangen för att äta en bit mat och dricka en varsin öl. Efter maten, upp på rummet för att fixa till det sista inför kvällens show.

In till arenan i Uppsala, för att se Alcazar uppträda! Där satt jag, min man, Sofia och hennes väninna ”Tessan”. Vi hade så ofantligt roligt, det var dans ”sho och shim” och en massa stoj. Efter showen gick vi ner in till Andreas Lundstedt ”lounge” och träffade de tre fantastiska artisterna. Träffade även på den fantastiskt duktige multitalangen, Niklas Arleryd, som är en av bakgrundsdansarna i showen. (Han är även grymt bra på att sjunga.)

Efter showen körde Sofia oss tillbaka till hotellet för att ta ett glas och en bit mat. (Det blev ett par varv runt bensinstationen för att fylla upp tanken innan med) (>¸<)

När vi tillsist gick upp på hotellrummet för att sova var vi så lyriska och trött. Fortfarande idag med. Det är svårt att fatta att det hände, en av de bästa kvällarna i våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.