Två Veckor!

Nu har jag snart jobbat i två veckor ungefär och det känns helt fantastiskt, underbart roligt. Massa kollegor, barn och föräldrar som känner igen mig och jag dem, men även en hel del nya av alla sorter. Ja, både familjer och kollegor alltså. Jag känner att jag har en sådan energi och glädje som kommer fram nu när jag äntligen får jobba igen. Dock blir det fortfarande på 25% en bra tid fram över. Om det är bra eller dåligt tänker jag inte lägga någon värdering i nu. Jag vill känna av innan jag vågar uttala mig mer om det.

I morgon ska jag efter jobbet åka till Uppsala för att gå på Alcazar, som vi fick av Sofias Änglar, eller ja av Tess, Lina och Andreas, men det var ju genom Sofias Änglar. På tal om änglarna så får vi även den stora äran att få Sofia +1 med oss. Jag och Tobias tänkte även passa på att ”skämma bort oss” vilket vi nästan aldrig gör. Så Vi stannar kvar över natten för att unna oss och gotta oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.