första veckan

Då har man nu arbetat en vecka och det var riktigt roligt att få komma tillbaka och att få träffa så många bekanta ansikten. Det är lite påfrestande att åka fram och tillbaka för så få timmar bara. Men jag är väldigt trött när jag väl kommer hem. Men jag känner att första veckan gick bra och snabbt. Längtar redan till måndag igen. Nu behöver jag inte ställa klockan i alla fall, vilket känns skönt med. 

 Dessutom har jag idag fått prata med min läkare idag. Då jag upplevt att det jag bett mina sköterskor att vidarebefordra till henne inte kommit fram. Vilket verkar ha stämt. Men nu blev det ”ordning på torpet”. Jag kommer vara sjukskriven på 25% året ut i alla fall. Vilket är både positivt och jobbigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.