Influensan!

I morse var jag in en snabbis till min vårdcentral.

Jag tog mig dit för att ta influensavaccin. Det gick fort och väldigt smärtfritt. Kände inte ens när sköterskan körde in nålen i armen. Jag har heller inte upplevt någon biverkning ännu (peppar, peppar) där emot kan det hända att jag känner av det i morgon. Då jag är i riskgruppen och vistas på förskola och i kommunaltrafiken nästan dagligen nu ville jag ta den.

Bild stulen från Dagens Medicin genom google.se

Nu hoppas jag att jag ska slippa influensan sen bara. Jag hatar att kräkas och det gjorde jag så det räckte tidigare, vid mina cellgifter som jag inte tålde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.