Värme och Mental Fatigue

Nu i dagarna har jag varit ute och badat, i början var jag orolig att jag skulle ha blivit en badkruka, då jag inte haft någon större lust att bege mig till sjön för att bada och i vanliga fall älskar jag att bada. Det gick hur bra som helst och gårdagen var vi iväg till en strand på förmiddagen och senare under eftermiddagen en annan. Jag var väldigt trött när jag kom hem.

Funderar på om det var någon typ av solsting eller om det var min mentala hjärntrötthet eller en kombination av båda delarna. Snart hoppas jag att jag får ordning på hur min hjärntrötthet fungerar, för att kunna fungera så normalt som möjligt.

Även på nätterna när det dags att sova så är det för varmt att kunna somna så ligger och flämtar en bra stund innan jag somnar.

Nej nu måste jag gå o ta ett dopp i sjön igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.