Min hjärna

Idag blev ännu en fylld dag. Jag känner att min mentala trötthet blir mer påtaglig när jag har ett ”stressigt” dagsschema. I morse blev det till att åka in till sjukhuset för att få reda på svaren från min senaste magnetröntgen. Bilderna visade på en oförändrad tumör. Så det var både ett bra och ett dåligt svar. Jag vet ju om att jag aldrig kommer bli av med tumören, men samtidigt så hade jag hoppats på att tumören skulle ha krympt något.

Jag passade även på att köpa bilderna så att jag själv kan titta och se, dock kommer jag inte kunna tyda dem ens hälften så bra som ett tränat öga. Dvs läkare och neurologerna.

När jag kom hem så la jag mig ner för att vila lite och slumrade till en stund, men vaknade straxt där efter då jag skulle träna med min sjukgymnast. Det var nära att jag ställde in träningen. Men som jag vet så blir jag piggare och mår bättre efter en träning. Men nu är jag lika trött igen.

Ett svar på ”Min hjärna”

  1. Skönt att det inte hafe blivit värre eller någon ny tumör! Men hade mrd önskat den var borta. ❤ Grym du är som håller träningen igång! ?❤??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.