Aleris Röntgen

Vilken dag det blev idag. Upp rätt tidigt och skyndade iväg in till centrum för att hinna med en buss till Farsta, för att gå till röntgen. Dock så ser jag bussen åka iväg direkt när jag kommer fram men efter 10 minuter kommer en annan, dock, tar den längre tid.

Väl framme får jag veta att deras maskin är trasig och inne på lagning. Trött, hungrig och lite lätt irriterad så går jag där ifrån och hinner med bussen tillbaka, men när jag väl kommer på busen inser jag att den går till Handen där jag även kan göra magnetröntgen där.

När jag kommer fram till rätt ställe så dröjer det ungefär femton minuter innan jag får min plats på britsen. Det gick väldigt snabbt och enkelt, inte alls lika som när jag gör MR för hjärnan. Nu var det ryggen/ländryggen som skulle röntgas.

Tog en skön promenad hem sen, nästan 2 timmars promenad. Tyvärr i ”fel” skor. Men funderar på om jag ska börja med fler längre promenader, det är skönt om man har rätt skor och vatten med sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.