bra, men trött.

Idag är det typ en vecka sedan jag tog mina cellgiftstabletter. Det är nu vecka 2-3 som min kropp skulle vara som mest känslig, som mitt immunförsvar skulle vara som svagast. Än så länge har jag inte känt av något och än så länge mår jag bra. Hoppas att det får hålla i sig.

I övrigt så är jag trött från och till, mer eller mindre. Tröttheten är oregelbunden, vilket är rätt trist, för om den vore regelbunden så hade jag lättare kunnat planera vilostunder. I början var jag bra på att ta pauser och vila, nu har jag blivit sämre på det. Där emot så går jag och vilar när jag blir allt för trött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.