Avslut

Efter mötet med min arbetsterapeut i fredags så åkte jag in till Huddinge centrum för att ta en fika med Lotte. Mitt i beställningen så ringde det på min telefon, och då det är hemligt nummer så svarar jag alltid då det till största delen alltid är sjukhuset.

Mycket riktigt, det var min läkare från onkologen som fått svaren från mina röntgenbilder, vilket visade på en förändring. Om det var en bra förändring eller inte, kunde han inte riktigt svara på. Men han släppte tillbaka mig till neurologen igen.

Senare blev jag uppring av min ”gamla kontaktsjuksköterska”. Dock missade jag samtalet så jag fick ett röstmeddelande där de sa att de skulle höra av sig på måndag istället för att boka.

Så många frågor, så många missar i mitt minne. Istället för att ringa en fredag eftermiddag så kunde de lika gärna ringt på måndagen istället. Så att man skulle sluppit gå en hel helg och fundera över vad de egentligen betyder och menas.

3 svar på ”Avslut”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.