större o större

Vafasen, jag hade ju räknat med att verkligen rasa i vikt under min cellgiftsbehandling så därför åt jag ju opp mig, rätt rejält innan jag påbörjade behandlingen. Det har inte visat någon form av viktminskning, eller minskat sug på sötsaker och mat heller för den delen. Visserligen var jag bara inne i omgång 2 när jag fick ”pausa” min behandling.

I morgon ska jag åka in till sjukhuset för att ha ett möte med min läkare på Radiumhemmet. Det är ett planerat möte så inget extrainsatt på grund av min paus i behandlingen.

Nu ska jag sätta mig och skriva ner alla frågor som jag har. Om allt går som planerat så är det bara ca fem månader kvar av min sjukskriving och som jag längtar tillbaka till en vardag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.