Ceasarsallad

Idag blev det en skön dag. Solen sken, kylan var kall, minusgrader. Vilket är underbart väder nu när man har hundar och går ut med dem. Coco och jag tog en extra lång promenad idag.

Då jag fortfarande mår bra och inte upplever massa konstiga smaker så passar jag på att äta mat jag gillar, idag lagade jag ”Ceasar-sallad” men la till lite extra, så som lök, gurka och morot. Dock fick jag hoppa över bacon tyvärr, då det var slut. Hur fasen kan man ha slut på bacon utan att märka det. Underligt. Vet vad jag ska handla i morgon, det första jag gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.