Men typiskt sur k*ken

Jävla surgubbe till taxichaufför idag. Först är han sen, sen måste han förbi Kungsholmen för att kunna släppa av de som var i taxin när han hämtade upp mig.

När vi är påväg där ifrån så åket han och tvärbromsar vid varenda korsning för att se vart han ska svänga ner. Jag säger till han att han kan ju sätta på hans GPS för att det ska gå bättre. Men han informerar om att han minsann hittar. Tiden går och jag har en kvart på mig och enligt min gps så tar det 17 minuter. Så tillsist fräser jag i till han.

Men för i helvete, sätt på din gps så att du hittar.

Då får jag till svar att han ska göra det.

Sedan hamnar vi bakom en buss som stannar för rödljus och då skyller han all försening på grund av bussen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.