Fika med Lotta

Jag har bestämt mig. Jag tänker inte vara ett jävla offer för min cancer. Även om det eventuellt kommer bli så i framtiden, inom en snar framtid kanske. Lite dumt lite korkat kanske med tanke på att immunförsvaret är så lågt nu men om jag mår ”bra” kan jag ändå få må bra. Det är i alla fall utomhus.

Idag begav jag mig till stan för att möta upp min vän Lotta och ta en vända på julmarknaden i gamla stan. Fika och förhoppningsvis lite julshopping. Dock blir det alkoholfritt för mig, både dricka och glögg. Annars är det vanligt att Lotta och jag slutar med lite vin och öl.  Men med tanke på att tabletterna jag äter nu kan göra så att kroppen reagerar på samma sätt som antabus så vill jag inte ens chansa.

Ett svar på ”Fika med Lotta”

  1. ❤ Klart du ska göra saker som får dig o må bra! Det är väl bara det där med i göra lagom som kan vara svårt i och med orken. Men glada stunder ger energi med! ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.