SLUT!

 

Ja, jag blir helt slut av att inte göra något alls. Eller jag i centrum och besökte apoteket och ICA.

 

När jag gick hem så kände jag att jag som vanligt blev väldigt trött och slut, så jag bestämde mig för att sakta ner farten. Men fem sekunder senare var jag uppe i samma tempo igen. Jag förstår inte hur det kan vara så svårt att gå ”sakta”. Men det där har varit mitt ”problem” hela tiden. Jag har alltid gått fort och snabbt.

 

Nu har jag varit hemma en timme men är fortfarande lika trött och slut som förut. Kanske skulle ta och vila mig lite. Men vill få fram julkänslorna nu. Jag älskar julen men det här året har jag knappt brytt mig om julen alls. Inte någon som helst julkänsla. Trots att jag spelar julmusik på hög volym från stereon.

Anledningen till att jag gick till apoteket var för att jag var tvungen att köpa en ”tejp” som håller fast min kateter, dvs den lösa biten. Men det löste jag nu tror jag.

Puss och kram ät banan.

Ett svar på ”SLUT!”

  1. ❤Bra lösning! Men gå inte till köpcentrum så här års älskling! ?
    Önskar jag kunde få komma o pynta o pyssla med dig… försöker med få julkänslan. Har mest julångest just nu. ?
    Får hoppas på snöfall så känslorna väcks! ❤?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.