Önskar att det vore vinterkräksjukan

Där kom kräkningen och illamåendet. I mångas öron och ögon kan man först tro att jag fått vinterkräksjukan. Men jag säger så här, jag tar mycket hellre vinterkräksjukan än det här. Nu kräks jag så fort jag dricker vatten och då kräks jag massor, även om jag inte har massor. Det kommer bara galla och den tas från nedersta delen av magen och det känns nästan som träningsvärk. Men nu jävlar kommer jag kanske bli smal i alla fall. Allt ont har något gott med sig!

3 svar på ”Önskar att det vore vinterkräksjukan”

    1. Jo den hjälper nog. Men kan hända att jag kräktes ut den. Måste vänta ett visst antal timmar innan jag kan ta en ny 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.