Dag 8 – 21

Idag blev det en riktigt seg dag. Somnade om och vakande runt 11 tiden i förmiddags. En promenad med hundarna ute i den kalla sköna luften, sen åt jag lite, med betoning på lite. Nu har jag legat i soffan och sovit/slö tittat på tv.

Min man kom precis hem med lite mat nu. Det var välbehövligt. Då jag ätet medicinen som ska tas på ”fastande” mage behöver jag planera och även förbereda mig för tabletterna igen sen till kvällen.

De ska jag äta i två veckor, dag 8 – 21. Fasta tre timmar innan och två timmar efter. Det är därför som jag väljer att ta dem sängliggande. Då tänker jag i samband med dem ta illamånendetabletterna i förebyggande syfte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.