vårt bröllop <3

Nu är det ett tag sedan man skev. Tänkte börja med att berätta om min lördag. Alltså, dagen då jag och min make ingick äktenskap. Det låter helt sjukt att säga make. Men så är det i alla fall och det känns underbart.

Vi fick besök här under fredagen av min barndomsvän och även min gamla klasskompis som var här för att hjälpa oss att förgylla vår stora dag.Maria gjorde dukningen till bröllopsmiddagen och den blev urfin. Sen hade vi vår kock Martin som hade gjort maten.

Men på lördagen gick jag och Tobias fram till altaret till en esc låt från 2013 (Ukraina) och sa slutligen JA till varandra. Fast att det var nervöst och pirrigt så kunde jag inte låta bli att skratta.

Vi höll det väldigt litet och intimt då vi kommer ha en större fest i sommar efter att mina behandlingar är klara.

Eftersom att vi gjorde det hela väldigt snabbt så blev prästen väldigt chockad när vi sa att det kommer kanske runt 50 besökare. Vilket verkar vara rätt exakt antal.

2 svar på ”vårt bröllop <3”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.