Rent hus

Nu har jag haft några dagar fritt, men ändå inte. Svärmor har varit hemma och vi har städat alla tre våningarna. Riktigt skönt att få rent och fräsch ordentligt. Det var då inget slarv alls. Dammat från tak till golv. hyllor, i skåp och lådor.

Nu lagar hon en sjuhels… massa mat. Kyckling, fläsk och ja vet inte vad. Börjar bli riktigt hungrig nu!

I morgon ska jag in till sjukhuset för ett möte inför cellgifterna igen. Ett möte för att få schema över medicin, samt hur och när jag ska få min infart ”inopererad”. Detta troligtvis för att slippa bli stucken varje gång sedan.

Senare under dagen eller morgondagen kommer jag att komma ut med mer information om vad som mer kommer hända inom snar framtid.

 

Ett svar på ”Rent hus”

  1. Ja vilken underbar helg vi fick tillsammans. Hela huset doftar rent och nu är ni redo för att möta en tuff tid. Tack för att jag fick komma.
    Älskar dig ❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.