Stöttningen som får mig orka

Jag har sagt det förr. Men utan mitt hjärta, mitt allt, min egna familj, hade den här tiden varit väldigt tufft. Nu har jag kanske egentligen inte ens fattat vad som händer. Människor frågar mig, ”hur är det?” och jag sätter på den automatiska svararen som svarar ”Jo tack, det är bra, själv då?”

Men till saken hör att jag tycker att jag mår bra. Jag känner mig inte ledsen eller har inte heller något vidare ont. Jag tror att det ”onda” kommer vid cellgifterna sen. Anledningen till att jag är sjukskriven är att jag vid cellgifterna får sämre immunförsvar. För att gå sjukskriven och inte må dåligt just nu är en olustig känsla för mig. Det är inte typiskt mig, om jag inte skulle trivas på jobbet, så skulle jag aldrig sjukskriva mig för att slippa jobba.

Ett svar på ”Stöttningen som får mig orka”

  1. Det är bästa medicinen, att få känna stöttning och kärlek av egna familjen. Ni är så fina mot varandra och tillsammans klarar ni nog allt ❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.