Hur slår man ihjäl tiden?

Vad gör man när man spenderar dryga timmen gånger två i en taxi  varje vardag?

Tanken var att jag skulle lyssna på ljudböcker. Men då de flesta uppläsarna är så utomordentligt tråkiga så var det rätt svårt. Men nu har jag en bok som jag lyssnar på. Fredrik Backmans böcker tycker jag mycket om. Nu är det ”Mormor hälsar och säger förlåt”.

Annars blir det lätt att man sitter och läser mail, facebook, insta mm. Men egentligen borde jag passa på att vila huvudet, ögonen och försöka sova.

 

(Ett inlägg jag glömde posta när jag spenderade all tid i taxin)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.