HJÄLP på AVSKED?!

Nu är jag snart klar med min strålning. Jag har tänkt ge någon form av present/uppskattning till personalen på min klinik. Jag vet att det inte är ett måste, men när de är så trevliga, gulliga och får en att må fint så vill man visa att man är nöjd. Om någon är missnöjd med något kan denne oftast gå över eld för att framföra sitt missnöje.

Men frågan är vad är smidigt att ge. Vill inte ge för dyr, för stor eller för krånglig sak heller. Tar tacksamt emot tips!

2 svar på ”HJÄLP på AVSKED?!”

  1. Inte en blomsteruppsättningen för någon patient kan vara allergisk mot dofterna men kanske en snygg fruktkorg med exotiska frukter i, alternativet annars någon fin choklad/praliner är alltid uppskattat. Vet inte hur många som jobbar på den avdelningen men en god flaska vin var i en snygg påse.
    Skönt att det snart är över. Kram❤️❤️❤️

  2. Kim. Fika är alltid uppskattat av personalen. Sen kan du ju köpa med lite fina servetter och ett handskrivet kort där du skriver vad tacksam du är över dom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.