Helg

Ja, först tänkte jag att helgen uppskattar man inte som sjukskriven. Alltså, när man jobbar så känns helgen så väldigt mycket mer speciell. Men faktum är att Malin (min cancer kompis, om man nu kan säga så) diskuterade detta. Vi tar ju faktiskt helg ifrån allt pendlande och våra behandlingar.

Kan säga att jag är väldigt trött i benen och ögonen efter en vecka sittandes i taxi. Långa ben betyder att man inte kan sträcka ut sig ordentligt i bilen. Sen är det alltid olika chaufförer med. Några är guld värda, de hälsar och pratar snabbt i början och sedan låter de en va. Medans vissa pratar på som om det inte fanns en morgondag. Jag uppskattar tystnade i taxin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer skyddat av WP-SpamShield för WordPress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.